De laatste Ajax-opponent: De Roon en Hateboer nemen het op tegen Danjuma en co

De laatste Ajax-opponent: De Roon en Hateboer nemen het op tegen Danjuma en co

09-12-2021 17:50
4

De Champions League-groepsfase wordt donderdag dan toch nog afgesloten. Het duel tussen Atalanta en Villarreal kon woensdag geen doorgang vinden vanwege extreme sneeuwval, maar nu wordt er in een zonnig Bergamo alsnog gevoetbald en staan er drie Nederlanders aan de aftrap.

Aan Italiaanse zijde vinden we er twee van de drie. Hans Hateboer is degene die de volledige rechterkant moet bestieren bij La Dea en hij weet Marten de Roon naast zich. De 'Golfbreker' is één van de twee controleurs op het middenveld van trainer Gian Piero Gasperini, die Teun Koopmeiners wel op de bank houdt. Remo Freuler speelt op zijn plaats.

Wedden

Meer odds

De Nederlander bij Villarreal, Arnaut Danjuma, staat uiteraard ook in de basis. Hij is één van de twee aanvallers die El Submarino Amarillo gaat gebruiken om aan een resultaat te komen in Italië. De andere is Gerard Moreno. De Spanjaarden hebben aan een punt genoeg om tweede te worden en in het rijtje van mogelijke Ajax-tegenstanders te komen, terwijl Atalanta thuis moet winnen.