'Meerdere clubs informeren bij United en worden concurrent van Feyenoord'

'Meerdere clubs informeren bij United en worden concurrent van Feyenoord'

10-12-2021 21:05
19

Feyenoord is nog steeds van zins om Amad Diallo in januari te huren van Manchester United. Volgens Fabrizio Romano zijn er echter nog meer kapers op de kust en krijgen de Rotterdammers concurrentie.

Het was de bedoeling dat Diallo eind augustus al naar de havenstad zou worden gehaald, maar toen gooide een blessure roet in het eten en bleef de aanvaller in Manchester. In de winterstop is Feyenoord van plan om een nieuwe poging te wagen, maar volgens Romano zijn de Rotterdammers niet de enige.

Hij rept van 'veel clubs' die al contact hebben opgenomen met United over het huren van Diallo. Feyenoord hoort daar ook bij en die hebben wellicht een klein voordeel, aangezien ze in de zomer ook al zo goed als rond waren met The Mancunians. Toen de deal destijds afketste, besloot technisch directeur Frank Arnesen om Reiss Nelson tijdelijk over te nemen van Arsenal.

Afgelopen week kwam Diallo nog 68 minuten in actie tijdens het Champions League-duel van United met Young Boys (1-1). Voor de Engelsen stond er niets meer op het spel en dus kreeg de Ivoriaan de kans van trainer Ralf Rangnick om zich te laten zien.