Willem II ook onderuit tegen Cambuur: 'Net Ajax, alsof ze twee man meer hadden'

Willem II ook onderuit tegen Cambuur: 'Net Ajax, alsof ze twee man meer hadden'

10-12-2021 23:14
26

Willem II heeft vrijdag ook tegen SC Cambuur geen einde kunnen maken aan de dramatische serie die sinds eind september in is gezet. De Tricolores hadden thuis weinig te vertellen tegen de promovendus en gingen met 1-3 onderuit: doelman Timon Wellenreuther stond na afloop met zijn mond vol tanden voor de microfoon van ESPN.

Willem II was volgens Wellenreuther 'not even close' een goed resultaat. "Ik ben sprakeloos", aldus de 26-jarige Duitser. "We spelen tegen Cambuur, thuis... Voor rust deden we het heel slecht, vooral in het druk zetten. Het was net of ze twee man meer hadden, net als Ajax (waar Willem II in de vorige speelronde met 5-0 van verloor, red.). We probeerden compact te staan, maar we hadden totaal geen controle."

De Tricolores hebben alweer tien officiële wedstrijden op rij niet gewonnen. "Op dit soort momenten moet je voor elkaar vechten, maar ik heb niet het gevoel dat we dat doen. En als we dat niet beter doen, gaan we ook geen drie punten pakken", waarschuwt Wellenreuther. "Ik probeer de spelers wel te coachen, dat kan ook nu er geen fans zijn. Maar er zijn zóveel dingen om te coachen, ik weet niet waar ik moet beginnen."

Willem II is inmiddels afgezakt naar plek dertien in de Eredivisie. Buurman RKC Waalwijk kan op gelijke hoogte komen als het zondag bij FC Twente wint.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie