'PSV-spits Zahavi ruim half jaar na overval opnieuw slachtoffer van inbraak'

'PSV-spits Zahavi ruim half jaar na overval opnieuw slachtoffer van inbraak'

12-12-2021 22:31 Laatste update: 22:34
108

PSV-spits Eran Zahavi is wederom slachtoffer geworden van een inbraak, meldt een tipgever aan AT5. Er was niemand thuis tijdens de inbraak en de politie zoekt op dit moment naar twee verdachten.

In mei van dit jaar werd het gezin van Zahavi slachtoffer van een geweldadige overval in hun huis in Buitenveldert. De vrouw én kinderen van de spits werden vastgebonden door de daders, die het huis verlieten met persoonlijke eigendommen en contant geld. Zahavi was tijdens de overval met PSV op weg naar een uitwedstrijd bij Willem II. 

Wedden

Meer odds

Nu is er dus voor een tweede keer ingebroken in het huis van Zahavi in Buitenveldert. Zahavi en zijn gezin waren niet thuis op het moment dat de inbraak plaatsvond. Het is nog niet duidelijk welke schade er precies is aangericht.

De politie is nu op zoek naar twee verdachten. Eén van hen had tijdens de inbraak een grijs trainingspak aan met een zwarte capuchon. De andere verdachte droeg een donkere broek en een lichte gekleurde jas. De dieven hadden ook twee trolleys bij zich.