Ramos speelde pas één duel voor PSG: 'Aan het einde van de week sluit ik aan'

Ramos speelde pas één duel voor PSG: 'Aan het einde van de week sluit ik aan'

13-12-2021 18:51
6

Sergio Ramos verwacht spoedig weer minuten te kunnen maken voor Paris Saint-Germain. De Spaanse stopper debuteerde onlangs pas voor de Fransen nadat hij van een blessure was hersteld, maar daarna raakte hij opnieuw geblesseerd.

Gelukkig voor Ramos en PSG duurt dat herstel niet zo lang als de eerdere kwetsuur en kan de Spaanse verdediger aan het einde van de week weer meetrainen. Dat laat hij weten op een persconferentie. "Als alles volgens plan verloopt, kan ik aan het einde van de week weer aansluiten bij de selectie. Ik wil zo snel mogelijk terugkeren."

De Parijzenaars spelen nog twee wedstrijden dit kalenderjaar, waarna op 9 januari het spannende competitieduel met het Olympique Lyonnais van trainer Peter Bosz op de rol staat. In dat duel zal Ramos weer van de partij willen zijn.

De centrale verdediger kreeg maandag ook te horen dat hij in het kader van de Champions League weer terug zal keren bij Real Madrid, de club die hem afgelopen zomer transfervrij liet vertrekken. In het voorjaar van 2022 spelen de twee grootmachten in de achtste finale tegen elkaar en dat wordt een emotioneel weerzien voor Ramos.