'Ajax kan geldsom overhouden aan Mazraoui: Barça denkt aan wintertransfer'

'Ajax kan geldsom overhouden aan Mazraoui: Barça denkt aan wintertransfer'

13-12-2021 22:25
197

FC Barcelona houdt Noussair Mazraoui inderdaad in de gaten, meldt de doorgaans betrouwbare RAC1-journalist Gerard Romero. De Catalanen willen mogelijk al in de komende winter toeslaan bij Ajax. Veel zal afhangen van een mogelijk vertrek van Sergiño Dest.

Zaakwaarnemer Mino Raiola had maandag een meeting met Barcelona-preses Joan Laporta. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat het niet om een 'toevallige' afspraak ging tussen de twee partijen. Het is niet precies duidelijk wat er tijdens de meeting besproken is, maar de kans lijkt aanwezig dat de naam van Mazraoui is gevallen.

Volgens Romero houdt Barcelona de verrichtingen van de Ajacied namelijk goed in de gaten. De Catalanen willen Mazraoui mogelijk deze winter al overnemen van Ajax, ondanks dat hij over een aflopend contract beschikt. Barça hoopt Dest namelijk te verkopen en ziet Mazraoui als zijn ideale vervanger.

In het geruchtencircuit werd de Marokkaans international al eerder gelinkt aan de nummer acht van La Liga. Het begint er steeds meer op te lijken dat Mazraoui zijn contract niet gaat verlengen bij Ajax, waardoor dit mogelijk de laatste kans is voor de landskampioen om een geldbedrag over te houden aan het opleidingsproduct.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie