PSV weet niets van vermeende plannen Zahavi om niet meer terug te keren

PSV weet niets van vermeende plannen Zahavi om niet meer terug te keren

14-12-2021 11:43 Laatste update: 12:01
93

PSV weet niets van een vermeende vertrekwens van Eran Zahavi. Inbrekers hadden het afgelopen week weer voorzien op het huis van de Israëlische spits, voor wie de maat vol zou zijn.

Zahavi verblijft momenteel met zijn gezin in Dubai, waar hij aan het herstel van een knieblessure werkt. Hij zou niet enthousiast zijn om terug te keren naar Nederland, nu er voor de tweede keer in een half jaar tijd is ingebroken in zijn woning in Amsterdam. De overvallers lieten een puinhoop achter.

Dat zou ook einde van de samenwerking tussen Zahavi en PSV betekenen. "Wij hebben het ook gelezen, maar bij PSV is er verder niets over bekend", laat algemeen directeur Toon Gerbrands weten aan het ANP. PSV had Zahavi maandagmiddag nog niet gesproken over de inbraak.

Door zijn blessure komt Zahavi tot de winterstop sowieso niet meer in actie. Bij de eerste inbraak in mei waren zijn vrouw Shai en hun vier jonge kinderen thuis. Ze werden door de overvallers vastgebonden en bedreigd. Zahavi overwoog een vertrek, maar besloot na overleg met zijn gezin in Nederland te blijven. Dit seizoen maakte hij vier Eredivisie-goals.