'Wordt ons ingefluisterd om keekies uit te delen aan Ajax, dat hoor je absoluut'

'Wordt ons ingefluisterd om keekies uit te delen aan Ajax, dat hoor je absoluut'

15-12-2021 07:54
59

De spelers van BVV Barendrecht krijgen in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Ajax de nodige verzoeken van Feyenoord-fans. De amateurs verheugen zich echter vooral op het bijzondere affiche in de Johan Cruijff Arena.

"Of er in de omgeving dan mensen zijn die influisteren hier en daar een keekie uit te delen? Dat hoor je wel, absoluut", lacht Stanley Husen in gesprek met De Telegraaf. "Voor de gein? Nou, ik denk niet dat het voor de gein was. Maar bij ons in de groep leeft dat helemaal niet, joh. We hebben veel jongens die voor Feyenoord zijn in de selectie, dat is logisch in de buurt van Rotterdam. Maar ook die voor Ajax zijn."

"We gaan er natuurlijk gewoon vol in klappen, zetten onze voet in elk duel. Dan zien we wel wat er gaat gebeuren. Je wilt in ieder geval niet voor schut staan", zegt Danny Monster tegen het Algemeen Dagblad. De Feyenoord-supporter staat wellicht tegenover Steven Berghuis. "Je hoort altijd wel gasten die zeggen: Geef hem een doodschop. Maar zo zit Barendrecht helemaal niet in elkaar, dat gaan we niet doen. Het is een fantastische speler, het zou alleen maar mooi zijn als we tegenover elkaar staan."

Monster verwacht echter een veredeld B-elftal van Ajax, omdat De Klassieker zijn schaduw vooruit werpt. "En dan nog zijn ze tien keer beter. In de kleedkamer worden al grapjes gemaakt dat we hopen dat het niet 20-0 wordt. We gaan er gewoon een mooie pot van maken en vooral genieten, de uitslag maakt dan niet uit."