Tagliafico gaf Overmars tip: 'Heb het voor de Copa América aan hem verteld'

Tagliafico gaf Overmars tip: 'Heb het voor de Copa América aan hem verteld'

18-12-2021 08:16
41

Nicolás Tagliafico heeft een tip gegeven aan Ajax-directeur Marc Overmars. De Argentijnse linksback raadde Overmars aan om Julían Álvarez, met wie Ajax al eens in verband is gebracht, in de gaten te houden.

Álvarez is een 21-jarige spits die momenteel uitkomt voor River Plate. In het verleden is Ajax al eens gelinkt aan de aanvaller, maar tot een transfer kwam het nog niet. In gesprek met het Argentijnse TyC Sports vertelt Tagliafico dat hij Overmars tipte om Álvarez in de gaten te houden. "Ik heb het hem voor de Copa América verteld", begint de 29-jarige verdediger. "Ik zal het nog een keer vragen."

"Het zal vast zo zijn dat River Plate veel geld vraagt", gaat Tagliafico verder. "Ik denk dat Juli een intelligente jongen is, die wil leren en luisteren. Ik twijfel er niet aan dat hij vanaf het begin overtuigt als hij hierheen komt. Dat komt door zijn persoonlijkheid, maar ook doordat hij een jonge jongen is die de dingen erg goed aanpakt. Er zijn er veel die dat niet kunnen."

Álvarez heeft momenteel een contract tot het einde van 2022 bij River Plate. In de competitie was hij dit seizoen al goed voor achttien treffers en negen assists. Naar verluidt kan de aanvalsleider ook rekenen op interesse van FC Barcelona.