Wriedt worstelt met zijn vorm: 'Dat ik tegen Ajax niet speelde, was heel pijnlijk'

Wriedt worstelt met zijn vorm: 'Dat ik tegen Ajax niet speelde, was heel pijnlijk'

18-12-2021 10:15
4

Net als heel Willem II, verkeert spits Kwasi Okyere Wriedt niet in zijn beste vorm. De aanvalsleider ziet het zelfvertrouwen van de ploeg afnemen, terwijl hij ook kritisch op zijn eigen prestaties is. 

Willem II verloor de laatste zeven wedstrijden, waardoor de sfeer in het Tilburge kamp 'very bad' is, stelt Wriedt. "Op trainingen zie je af en toe écht hoe goed we kunnen zijn, in de positiespellen en partijtjes zie ik vertrouwen. Maar in wedstrijden is dat compleet verdwenen", zegt hij in gesprek met het Brabants Dagblad. "We spelen allemaal slecht, iedere speler moet in de spiegel kijken."

Dat doet de bonkige spits zelf ook. Hoewel Wriedt in vijftien van de zestien competitiewedstrijden het voordeel van de twijfel kreeg en in de basis mocht starten, moest hij tegen Ajax op de bank beginnen. "Tegen Ajax spelen is een eer, voor iedere speler. Een van de redenen voor mij om naar de Eredivisie te komen, was het feit dat ik dat soort topwedstrijden mocht spelen. Dus dat ik niet speelde, was erg pijnlijk."

De Tricolores spelen zaterdagavond de uitwedstrijd tegen AZ. Of het tij dan gekeerd gaat worden? "Dat moet het doel altijd zijn, maar het is ook belangrijk dat we beter gaan spelen. De laatste weken laten we niets zien, de fases dat we goed speelden werden elke week korter", besluit Wriedt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie