Nijkamp heeft 'serieus budget' bij Sparta: 'Twee gerichte aankopen doen'

Nijkamp heeft 'serieus budget' bij Sparta: 'Twee gerichte aankopen doen'

18-12-2021 21:07
20

Gerard Nijkamp is vastberaden om de selectie van Sparta in de winterstop te versterken. De nieuwe technisch directeur van de Rotterdammers laat weten dat hij een 'heel serieus budget' heeft. 

Nijkamp werd vrijdag gepresenteerd op Het Kasteel en weet dat de uitdaging groot is. Hoewel zaterdagavond een punt werd gepakt tegen Vitesse (2-2), staat de ploeg van trainer Henk Fraser nog altijd zeventiende in de Eredivisie. "We moeten kijken waar we het team kunnen versterken. Er zijn al verschillende lijstjes gemaakt. We gaan de juiste beslissingen nemen en daar speelt Henk Fraser ook een belangrijke rol in."

Volgens Nijkamp heeft Sparta een transferbudget in januari. "Dat is in mijn ogen een heel serieus budget. We kunnen echt met een paar gerichte aankopen dit team versterken. Je moet deze window niet gebruiken om acht spelers te vervangen, maar ik denk aan twee gerichte aankopen en hopelijk ook nog één of twee jongens met het oog op de toekomst." De directeur erkent dat een middenvelder en een spits wenselijk zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie