Tadic spreekt van 'ramp': Laten we het gewoon niet meer accepteren

Tadic spreekt van 'ramp': "Laten we het gewoon niet meer accepteren"

24-12-2021 12:54
167

De aanvoerders van PSV en Ajax zien het kunstgras liever vandaag dan morgen uit de Eredivisie verdwijnen. Dusan Tadic is fel tegenstander, Marco van Ginkel speelt zelfs niet meer op de nepsprieten.

"Ik speel er niet eens meer op, na al mijn blessures", verklaart de PSV-captain in een groot interview met Voetbal International. "Het zou misschien wel kunnen, maar het voelt niet goed, ik hou onbewust in, dus dan denk ik: Laat maar."

Het is geen geheim dat Tadic helemaal klaar is met kunstgras. "Iedereen heeft het over dat veld van Sparta, dat heel slecht is, maar wat denk je van Heracles Almelo? Och, dat is toch zo'n ramp", foetert hij. "De bal gaat daar zijn eigen gang, je hoeft niet te dribbelen, de bal dribbelt zelf wel. Het is alsof je op de maan speelt."

"Kunstgras slaat het hart uit het voetbal", aldus de Ajax-aanvoerder. "Daarom vind ik dat we als top-drie op dit vlak nog meer moeten samenwerken. Laten we het gewoon niet meer accepteren. Ook dit raakt weer de toekomst van het Nederlandse voetbal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie