VVV-Venlo haalt FC Utrecht-spits op huurbasis op: 'Gesprekken waren zo goed'

VVV-Venlo haalt FC Utrecht-spits op huurbasis op: 'Gesprekken waren zo goed'

24-12-2021 18:31
36

VVV-Venlo heeft de supporters een fraai kerstcadeau gegeven. De club maakt op Kerstavond de huurtransfer van Nick Venema bekend. Venema komt over van FC Utrecht.

Venema staat nog tot 2023 onder contract bij Utrecht, al lijkt de kans op doorbraak daar klein. De club verhuurde hem al aan Almere City en NAC Breda. Nu krijgt Venema de kans bij VVV, dat eerder al geïnteresseerd in hem was.

"De gesprekken waren weer zo goed dat het een makkelijke keuze was. Ik stond open voor een verhuurperiode en dan is VVV natuurlijk een hele mooie club. Ik heb laatst al mogen scoren in Venlo en ik kijk ernaar uit om dat in de tweede seizoenshelft namens VVV te gaan doen", zegt hij op de clubsite van VVV.

Trainer Jos Luhukay is blij met de komst van Venema. "Nick is een hele goede speler en zijn statistieken zijn uitstekend. Hij scoort erg makkelijk en dat kunnen we natuurlijk goed gebruiken in de jacht op een ticket voor de play-offs. De gesprekken met Nick waren erg positief en we zijn blij dat hij het seizoen op huurbasis afmaakt in Venlo."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.