Populaire Dessers veroorzaakte ongewild file op Erasmusbrug: 'Ik denk: rijd door!'

Populaire Dessers veroorzaakte ongewild file op Erasmusbrug: 'Ik denk: rijd door!'

25-12-2021 10:20 Laatste update: 10:30
26

Cyriel Dessers is bij Feyenoord uitgegroeid tot publiekslieveling en merkt dat vooral buiten de lijnen in Rotterdam. Zo veroorzaakte hij onlangs ongewild een verkeersopstopping op de Erasmusbrug, vertelt hij lachend.

Dessers kwam vlak voor de transferdeadline over van KRC Genk en heeft Het Legioen al een paar keer in vervoering gebracht met doelpunten in de blessuretijd. "Vorig jaar bij Genk, dat was ook een topploeg. Dus dan word je ook wel herkend en zo. Maar zo fanatiek en hevig als bij Feyenoord heb ik het nog nooit meegemaakt", vertelt hij aan FC Afkicken. "Als ik naar de stad of de bioscoop ga, dat is echt bizar."

Wedden

Meer odds

Onlangs stond hij dus op de Erasmusbrug, met een elektrische scooter. "En er komt een bestelwagen aangereden, die stopt echt midden op het kruispunt en doet zijn raam open en begint te roepen naar mij. Terwijl er achter hem misschien veertig auto's staan... Ik denk: jongen, rijd door, rijd door! Maar ja, dat spreekt wel voor de club Feyenoord en hoe het leeft bij de mensen in de stad."