Amsterdammer Tissoudali wordt niet opgeroepen: Heb hier gemengde gevoelens bij

Amsterdammer Tissoudali wordt niet opgeroepen: "Heb hier gemengde gevoelens bij"

25-12-2021 12:45
30

Tarik Tissoudali gaat bij KAA Gent als de bliksem, maar is desondanks niet opgeroepen voor de Afrika Cup. De Marokkaanse bondscoach Vahid Halilhodzic heeft voor de Amsterdammer geen plaats in de selectie. Dat zorgt voor 'gemengde gevoelens' bij Tissoudali.

Tissoudali scoorde dit seizoen tien keer in twintig wedstrijden voor Gent en leverde ook nog eens twee assists af, maar dat is voor Halilhodzic geen reden om hem op te roepen. "Ik heb hier gemengde gevoelens bij. Ik ben een beetje teleurgesteld, maar aan de andere kant ben ik ook wel blij dat ik hier bij Gent niks hoef te missen", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws

De selectie van Marokko mist ook grote namen als Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Younès Belhanda. "Volgens mij hebben zij ooit een conflict met de trainer gehad, waardoor ze niet geselecteerd zijn."

"Maar in mijn geval, denk ik dat hij gewoon de voorkeur geeft aan iemand anders. Ik heb wel het gevoel dat er een paar spelers geselecteerd zijn van wie ik denk dat ik van meer waarde zou kunnen zijn voor het team", zegt Tissoudali.

Tissoudali is bezig aan zijn tweede seizoen bij Gent. De club kocht hem begin dit jaar voor een bedrag van tussen de 700.000 en één miljoen euro van Beerschot. Tissoudali speelde in Nederland voor Argon, Telstar, SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap.