'Suárez is ontevreden en kan Atlético inruilen voor Amerikaans avontuur'

'Suárez is ontevreden en kan Atlético inruilen voor Amerikaans avontuur'

26-12-2021 15:50
22

Luis Suárez zou de volgende topspeler kunnen worden die naar de Major League Soccer vertrekt. Inter Miami CF, de club van eigenaar David Beckham, zou de Uruguayaan graag vast willen leggen.

Miami uit de interesse op een gunstig moment, aangezien Suárez ontevreden is bij Atlético Madrid. Dat schrijft El Mundo Deportivo. Hij werd onlangs vroegtijdig gewisseld in de wedstrijd tegen Sevilla en liet zijn emoties daarbij de vrije loop. Het contract van de spits loopt medio 2022 af en het is niet waarschijnlijk dat die verbintenis verlengd gaat worden.

De MLS-club van Beckham wil daar graag op inspelen. Het ambitieuze project van de voormalig Engels topvoetballer richt zich op het opzetten van een topclub in de Amerikaanse competitie en Suárez, die in 2020 al eens benaderd werd, zou daar goed bij kunnen passen. Twee jaar geelden wilde de Uruguayaan nog in Europa blijven, maar wellicht heeft Miami dit keer meer kans.

De vorm van Suárez bij Los Rojiblancos is niet al te best. In de afgelopen acht wedstrijden kwam hij niet tot scoren. Volgens de Spaanse krant wil niet alleen Inter Miami, maar ook Corinthians een poging wagen om de 128-voudig Uruguayaans international over te nemen.