'Outsider' Tissoudali schuift Lang naar voren: 'Gaat meedoen om die prijs'

'Outsider' Tissoudali schuift Lang naar voren: 'Gaat meedoen om die prijs'

26-12-2021 21:14
22

In België wordt binnenkort het Gala van de Gouden Schoen georganiseerd, een programma waarin beslist wordt wie de beste voetballer uit het kalenderjaar 2021 was in de Jupiler Pro League. Tarik Tissoudali is een van de kanshebbers, al wil hij daar zelf niets van weten.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws wordt hij naar zijn favorieten gevraagd. Volgens Tissoudali zal het niemand van KAA Gent worden, maar hoogstwaarschijnlijk iemand van Club Brugge. "Ik denk in de eerste plaats aan spelers van de club die kampioen werd", zo vertelt de Nederlander, die twee kanshebbers naar voren schuift. "Met De Ketelaere en Lang heb je twee jongens die in mijn ogen mee gaan doen voor die prijs. Als je ziet wat zij hebben gepresteerd, denk ik dat ze bij de favorieten horen."

Wedden

Meer odds

Tissoudali wordt gezien als een outsider, maar hij verwacht niet dat hij een kans maakt. "Als ik genomineerd word, zal ik er wel bij zijn. Een nominatie zou mooi zijn, maar er zijn ook andere goede spelers, die kans maken op de Gouden Schoen", zo sluit hij af.