'Voormalig Ajax-target Pepi staat voor winterse transfer: Wolfsburg pakt door'

'Voormalig Ajax-target Pepi staat voor winterse transfer: Wolfsburg pakt door'

27-12-2021 06:55
10

Ricardo Pepi is hard op weg naar VfL Wolfsburg, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Bundesliga-club wordt al langer in verband gebracht met de achttienjarige spits en lijkt nu door te pakken.

Pepi speelt momenteel in de MLS voor FC Dallas, maar hij heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Europa. Volgens Romano sprak zijn zaakwaarnemer met tal van clubs, van Wolverhampton Wanderers tot Real Madrid. De toekomst van de Amerikaanse international ligt vermoedelijk echter in Duitsland. Wolfsburg is in gesprek met zowel Pepi als Dallas. De gesprekken bevinden zich in een vergevorderd stadium.

Naar verluidt moet Pepi ruim tien miljoen euro kosten. VoetbalPrimeur en De Telegraaf wisten in oktober nog te melden dat hij ook in beeld was bij Ajax. Of de Amsterdammers nog steeds interesse hebben, is de vraag. Brian Brobbey staat namelijk voor een terugkeer in de Johan Cruijff Arena.

De komst van Pepi naar Wolfsburg heeft mogelijk gevolgen voor Wout Weghorst. BILD en Kicker schreven al dat de Nederlandse spits zijn langste tijd in de Volkswagen-Arena heeft gehad. Pepi scoorde dit seizoen dertien keer en gaf twee assists in 31 wedstrijden in de MLS.