'Iedereen roept dat ik td van Twente moet worden, maar nu ben ik nog speler'

'Iedereen roept dat ik td van Twente moet worden, maar nu ben ik nog speler'

30-12-2021 08:50
33

De sportieve toekomst van Wout Brama is nog geen uitgemaakte zaak. Het contract van de routinier (35) loopt af en de gesprekken met FC Twente liggen nog voor hem.

Brama speelde dit seizoen negen van de achttien Eredivisie-wedstrijden. Het liefst blijft hij voetballer. "Maar ik hou me daar niet krampachtig aan vast", zegt hij tegen Huis aan Huis Enschede. "Ik ga er vanuit dat ik hier mijn voetbalcarrière afsluit."

"Over een nieuw contract is nog niet gesproken", vervolgt Brama. "Dat zal ergens in het voorjaar worden. Ik moet wel van waarde zijn voor het elftal. Maar ik heb goed op mijn lichaam gelet. En ik denk dat leeftijd zelfs een voordeel kan zijn."

Toch nadert het einde. Het ligt voor de hand dat hij na zijn carrière in een andere rol doorgaat bij Twente. "Iedereen roept wel dat ik technisch directeur moet worden, maar dat is wel een functie waar je klaar voor moet zijn. En de club moet de organisatie goed op orde hebben."

"Er is ook geen opleiding tot technisch directeur".voegt Brama eraan toe.. "Het lijkt me wel heel interessant en zeg nooit nooit en ik kan me er zo goed mogelijk op voorbereiden, maar nu ben ik nog speler, voor honderd procent.’"