Lukaku haalt uit naar Chelsea en geeft Italianen hoop: 'Ik keer terug naar Inter'

Lukaku haalt uit naar Chelsea en geeft Italianen hoop: 'Ik keer terug naar Inter'

30-12-2021 19:26 Laatste update: 19:46
59

Romelu Lukaku wil terugkeren naar Internazionale. De spits van Chelsea heeft in een even openhartig als opvallend interview aangegeven niet op zijn plek te zijn in Londen. Lukaku zet in op een hereniging bij I Nerazzurri.

In gesprek met Sky Sports Italia laat de Belg zijn emoties de vrije loop. "Ik ben niet gelukkig met de huidige situatie bij Chelsea", opent Lukaku, die de laatste tijd steeds vaker op de bank zit. "Thomas Tuchel heeft besloten in een ander systeem te spelen (3-4-1-2, red.). Ik zal niet opgeven, want ik ben een professional. Maar ik ben er niet blij mee."

De topscorer aller tijden van België liet een nare nasmaak over aan zijn vertrek bij Inter. "Het was niet het juiste moment. Dit is het moment om mijn gevoelens te uiten", vervolgt Lukaku. "Ik heb altijd al gezegd dat ik Inter in mijn hart heb. Ik weet dat ik terug ga keren bij Inter. Ik houd van Italië en dit is het goede moment om de mensen te vertellen wat er echt is gebeurd."

Lukaku stelt dat hij zijn carrière niet slechts wil beëindigen in Milaan, maar al wil terugkeren als hij nog op de top van zijn kunnen is. "Ik wil sorry zeggen tegen de Inter-fans. Wat jullie voor me betekend hebben zal me altijd bij blijven." Lukaku speelde tussen 2019 en 2021 al voor de Italiaanse grootmacht. In Milaan nam hij beslag op de Scudetto en won hij de prijs Speler van het Seizoen in de Serie A.