Cancelo (Manchester City) laat wonden zien na overval door 'lafbekken'

Cancelo (Manchester City) laat wonden zien na overval door 'lafbekken'

31-12-2021 08:42
13

Manchester City-uitblinker João Cancelo is het slachtoffer geworden van een gewelddadige woningoverval. De Portugese back brengt via Instagram naar buiten dat vier 'lafbekken' zijn familie thuis belaagd hebben.

Cancelo speelde woensdag nog negentig minuten mee tijdens Brentford-Manchester City en is één dag later opgeschrikt door de inbraak. 'Helaas ben ik vandaag (donderdag, red.) belaagd door vier lafbekken die mij pijn hebben gedaan en hebben geprobeerd om mijn familie pijn te doen. En dit is wat er gebeurt, als je je probeert te verzetten', doelt hij op de wonden op zijn gezicht.

Uiteindelijk maakten de inbrekers een aantal juwelen buit. 'Maar mijn familie is het allerbelangrijkst voor me, gelukkig gaat het goed met ze. Ik ben in mijn leven al de nodige obstakels tegengekomen, dit is de volgende. Firm and strong, like always.'

Manchester City speelt zaterdag, op de eerste dag van het nieuwe jaar, tegen Arsenal. Of Cancelo er dan bij zal zijn, is nog onduidelijk. The Citizens hebben al laten weten dat ze de Portugees en zijn gezin steunen.