Fabrizio Romano: naam Tagliafico valt bij drie Premier League-clubs

Fabrizio Romano: naam Tagliafico valt bij drie Premier League-clubs

01-01-2022 10:12
69

Nicolás Tagliafico zou aan zijn laatste dagen als speler van Ajax bezig kunnen zijn. De Argentijn is dit seizoen buiten de boot gevallen bij Ajax en transferspecialist Fabrizio Romano weet te melden dat zijn naam bij drie Premier League-clubs genoemd wordt.

Tagliafico was sinds zijn komst in januari 2018 de vaste linksback van Ajax, maar moet nu voorrang verlenen aan Daley Blind. Romano heeft in één van zijn laatste transferupdates van 2021 laten weten dat hij eventueel naar drie Premier League-clubs zou kunnen, mits Ajax mee wil werken. Aston Villa heeft al informeel contact met zijn omgeving gezocht, maar is nog niet met Ajax in gesprek geweest.

Verder is Tagliafico één van de namen op de lijstjes van Chelsea en Newcastle United. The Blues moeten op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Ben Chilwell, terwijl The Magpies nu voor het eerst sinds hun geruchtmakende overname de transfermarkt op kunnen. Van concrete beweging rond de Argentijnse linksback is echter nog geen sprake.

Tagliafico kwam in de voorbije vier jaar tot 152 optredens namens Ajax. Zijn contract loopt nog anderhalf jaar door.