Omroep Gelderland noemt na dubbel Vitesse-vertrek ook Vroegh en Bazoer

Omroep Gelderland noemt na dubbel Vitesse-vertrek ook Vroegh en Bazoer

01-01-2022 10:32
28

Vitesse lijkt een drukke januarimaand tegemoet te gaan. Oussama Darfalou en Julian Von Moos zijn op weg naar de uitgang, maar Omroep Gelderland weet te melden dat ook Patrick Vroegh (foto) openstaat voor een al dan niet tijdelijke transfer.

Darfalou meldt zich na het weekend bij PEC Zwolle, terwijl de van FC Basel gehuurde Von Moos voortijdig terugkeert naar Zwitserland, werd voor de jaarwisseling duidelijk. Trainer Thomas Letsch meldde recentelijk dat hij Vroegh liever niet wilde gaan, maar volgens Omroep Gelderland staat de 22-jarige middenvelder uit Herwijnen wel open voor een verhuur. Vroegh moet het dit seizoen vooral doen met invalbeurten.

Het medium sluit ook niet uit dat Riechedly Bazoer tussentijds gaat vertrekken. De vrije verdediger van Vitesse maakt al anderhalf jaar lang indruk in Arnhem en beschikt over een aflopend contract. Zelf houdt Bazoer alle opties open. "Er wordt hier en daar wel wat aan me getrokken. We gaan het zien", liet hij onlangs weten.

Zeker is dat Vitesse na het vertrek van Darfalou en Von Moos nog op zoek gaat naar offensieve versterking. De nummer vier van Nederland zit echter tijdelijk zonder technisch directeur, na het vertrek van Johannes Spors naar het Italiaanse Genoa.