'Arsenal heeft al langere tijd interesse in oude bekenden van Ajax en Willem II'

'Arsenal heeft al langere tijd interesse in oude bekenden van Ajax en Willem II'

01-01-2022 18:35
26

Arsenal heeft een oogje op Alexander Isak en Jonathan David, weet het doorgaans betrouwbare The Athletic. De kans is echter klein dat de oud-Willem II-spits en het voormalige Ajax-target deze maand al de overstap maken naar Londen.

Arsenal heeft al langere tijd interesse in Isak en David. The Gunners zijn op zoek naar een nieuwe spits, nu Pierre-Emerick Aubameyang niet meer in de plannen voor lijkt te komen. Een transfer van Isak en David naar Arsenal lijkt op de korte termijn echter niet realistisch, stelt The Athletic.

Eerstgenoemde verlengde zijn contract afgelopen zomer namelijk nog tot medio 2026 bij Real Sociedad. David gaat na de winter Champions League-voetbal spelen met Lille OSC, terwijl Arsenal dit seizoen helemaal niet Europees actief is.

Isak en David zijn in Nederland geen onbekende namen. De Zweedse spits speelde drie jaar geleden op huurbasis bij Willem II en maakte toen indruk. David stond in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. Van een transfer kwam het echter niet.