AD noemt Jensen, Danilo, Tagliafico en Neres in korte transferupdate Ajax

AD noemt Jensen, Danilo, Tagliafico en Neres in korte transferupdate Ajax

2 January - 16:26
56

Ajax gaat zich na het weekend in Portugal voorbereiden op een belangrijke januarimaand, waarin wedstrijden tegen FC Utrecht en PSV op het programma staan. Volgens het Algemeen Dagblad wordt de komende weken voor Victor Jensen, Danilo, Nicolás Tagliafico en David Neres extra spannend.

Van dit viertal is het namelijk allerminst zeker dat ze na 31 januari ook nog bij Ajax spelen. Jensen speelde dit seizoen twee wedstrijden namens de Ajax-hoofdmacht en mag volgens het AD verhuurd worden. Spits Danilo heeft extra concurrentie gekregen van Brian Brobbey, waardoor nu 'moet blijken hoeveel fiducie Danilo nog in een doorbraak heeft nu hij derde spits wordt': de Braziliaan is na Afrika Cup-ganger Sébastien Haller en Brobbey in principe de derde in de rij.

Tagliafico en Neres ten slotte waren de afgelopen jaren vaste waarden, maar zijn in de eerste seizoenshelft op het tweede plan beland. De twee kregen afgelopen zomer al de ruimte om een transfer te maken, slaagden daar toen niet in en zouden nu alsnog kunnen vertrekken. De naam van Tagliafico is alvast gevallen bij diverse Premier League-clubs.

Ajax pakt maandag het vliegtuig naar Portugal. Op zondag 16 januari wordt het in de Utrechtse Galgenwaard verwacht, één week later wacht de kraker tegen PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s