De Haan bevestigt belangstelling PSV en komt met update over Feyenoord-bod

De Haan bevestigt belangstelling PSV en komt met update over Feyenoord-bod

03-01-2022 15:57 Laatste update: 19:02
128

PSV heeft geïnformeerd bij sc Heerenveen naar Joey Veerman, bevestigt technisch directeur Ferry de Haan van de club uit Friesland. Feyenoord bood al twee keer, PSV nog niet.

Voetbal International brak het nieuws eerder op dinsdag en onthulde dat ook PSV zich in de strijd gemengd heeft. De interesse uit Eindhoven bestaat overigens al langer. "Er is wat meer beweging, dat kan ik niet ontkennen", zegt De Haan in de podcast van Omrop Fryslân.

"Of hij gaat vertrekken, hangt ervan af. De voorwaarden moeten voor alle partijen goed zijn. Er is belangstelling en dat heeft Veerman verdiend. Nee, er is nog geen duidelijkheid over hoe en wat. De interesse is er, maar het is niet zo dat we nu ergens naartoe aan het werken zijn", zegt De Haan over de interesse van PSV.

Feyenoord heeft ook al twee keer een bod op Veerman gedaan. "Dat ligt op tafel. We hebben Feyenoord aangegeven dat we nog moeten kijken of we daarover in gesprek kunnen gaan. Joey is een goede speler die een stap omhoog kan en wil maken. Als de voorwaarden goed zijn, moeten we kijken of alle partijen hieraan mee kunnen werken."