Ajax heeft goede papieren voor komst van één van Europa's grootste talenten

Ajax heeft goede papieren voor komst van één van Europa's grootste talenten

04-01-2022 10:15
63

Ajax heeft goede papieren voor de komst van Rayane Bounida. Het vijftienjarige toptalent van Anderlecht wil volgens Dernière Heure niet in Brussel blijven en lijkt hard op weg naar Amsterdam.

Bronnen vertelden eind vorige week al aan VoetbalPrimeur dat Bounida voornemens is om voor Ajax te tekenen. Een deal is nog niet in kannen en kruiken, maar lijkt er uiteindelijk wel te gaan komen. Bounida staat te boek als één van de grootste talenten van Europa.

Wedden

Meer odds

De kleine dribbelaar is al door Ajax rondgeleid op De Toekomst en naar verluidt waren zijn ouders vorige week in Amsterdam voor gesprekken. Bounida wordt op 3 maart zestien jaar en mag dan een professioneel contract ondertekenen in het buitenland.

De laatste weken werd steeds duidelijker dat Ajax op pole position ligt om Bounida vast te leggen. Ook andere, grote Europese topclubs hebben hem nog steeds op de radar, maar de keuze lijkt op de Amsterdamse club te vallen. Bounida heeft volgens Het Laatste Nieuws ook gebroken met zijn huidige management.

"Of hij uit onze vingers aan het glippen is? Ik vrees dat hij eigenlijk al uit onze vingers is geglipt", zei Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute onlangs. "Bounida draagt bij ons het rugnummer 14 en dat zegt al genoeg over waar hij misschien wel naartoe trekt."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rayane Bounida 3️⃣4️⃣ (@rayane.bounida10)