Bedrijvig Everton shopt bij Van Bronckhorst en legt weer miljoenen neer voor back

Bedrijvig Everton shopt bij Van Bronckhorst en legt weer miljoenen neer voor back

4 januari - 16:11 Laatste update: 16:30
Premier League 24 Reacties

Everton heeft alweer voor de tweede keer deze maand toegeslagen op de transfermarkt. De Oekraïner Vitaliy Mykolenko werd op Nieuwjaarsdag gepresenteerd, met Nathan Patterson is er nu ook een rechtsback vastgelegd.

Dat hebben The Toffees dinsdagmiddag via de officiële kanalen laten weten. Patterson kwam voor de jaarwisseling uit voor Rangers FC, maar heeft de club van Giovanni van Bronckhorst verlaten, voor een transfersom die naar verluidt op kan lopen tot circa negentien miljoen euro. De international van Schotland heeft een contract tot medio 2027 getekend op Goodison Park.

Toen hij de kans kreeg om de overstap te maken, heeft Patterson geen moment getwijfeld, laat hij weten in zijn eerste interview met de clubkanalen. "Toen ik hoorde dat Everton interesse had, wilde ik meteen deze kant op", klinkt het. "Het was de makkelijkste beslissing die ik ooit heb moeten nemen. Het was geweldig dat de manager (Rafael Benítez, red.) mij dolgraag wilde hebben, dat heeft het verschil gemaakt. Zijn eerste vraag was: are you ready?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s