'Arnesen informeert en wil Bazoer in januari naar Feyenoord halen'

'Arnesen informeert en wil Bazoer in januari naar Feyenoord halen'

4 januari - 21:14 Laatste update: 22:01
377

Feyenoord zet nog in de winterse transferperiode vol in op Riechedly Bazoer. Technisch directeur Frank Arnesen stelt alles in het werk om de Vitesse-speler naar De Kuip te halen, nu Joey Veerman voor PSV gekozen heeft.

Dat melden Voetbal International en De Telegraaf. Arnesen heeft dinsdag herhaaldelijk geïnformeerd of een tussentijdse transfer bespreekbaar is. Bazoer zelf staat open voor een tussentijds vertrek en wil graag een stap hogerop maken. Dat wil niet zeggen dat Vitesse hem zonder slag of stoot wil laten gaan.

Er is ook buitenlandse interesse voor Bazoer, zo zou Benfica interesse hebben, maar de Vitesse-speler ziet een stap naar een Nederlandse topclub zeker zitten. De 25-jarige Bazoer wil zich verder ontwikkelen als multifunctionele speler, die in de verdediging maar ook op het middenveld uit de voeten kan.

VI en De Telegraaf melden dat Feyenoord op zeer korte termijn een bod neer gaat leggen bij Vitesse. Omdat het contract van Bazoer deze zomer afloopt, is hij beduidend goedkoper dan Veerman.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie