VI verklaart Feyenoord-zoektocht naar middenvelder: Arnesen wil Slot 'helpen'

VI verklaart Feyenoord-zoektocht naar middenvelder: Arnesen wil Slot 'helpen'

4 januari - 22:45
159

Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord, lijkt vastbesloten om nog deze transferperiode een middenvelder naar De Kuip te halen. Eerder ketste een mogelijke Joey Veerman-deal af, waarna Feyenoord zijn zinnen verlegde naar Riechedly Bazoer.

Veerman tekende dinsdag een contract bij PSV, dat simpelweg meer financiële middelen beschikbaar had. Daarom hoopt Feyenoord Bazoer naar Rotterdam te halen. Voetbal International legt uit waarom de technisch directeur per se een middenvelder aan de selectie toe wil voegen. 'Arnesen wilde Veerman ook om zijn trainer Arne Slot een plezier te doen. Hij zeurde nooit om versterkingen en stelde zich professioneel op', zo valt er te lezen.

'Arnesen beseft dat hij zijn trainer nu moet helpen, zoals hij dat afgelopen zomer ook deed met de rake transfers van Guus Til, Gernot Trauner, Fredrik Aursnes, Marcus Pedersen, Cyriel Dessers en – nog – in mindere mate Alireza Jahanbakhsh.'

Slot heeft met Fredrik Aursnes en Orkun Kökcü maar twee opties voor de controlerende posities op het middenveld. Hier moet in januari dus een derde optie aan toegevoegd gaan worden.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie