'Ik had ook veel meer verwacht van Danilo en van Neres bij Ajax'

'Ik had ook veel meer verwacht van Danilo en van Neres bij Ajax'

05-01-2022 19:09
114

Aad de Mos heeft zijn twijfels bij Brian Brobbey, de spits die vorige week door Ajax gehuurd werd van RB Leipzig. Velen lopen de polonaise nu Brobbey terug is, maar De Mos niet.

Brobbey is binnengehaald, mede omdat Sébastien Haller naar de Afrika Cup gaat en Ajax direct cruciale competitiewedstrijden speelt tegen FC Utrecht en PSV. "Wie zegt mij dat Brobbey het gaat doen? Ik heb daar zo mijn twijfels over", zegt De Mos echter bij OnlineWedden24.com.

"Iedereen loopt maar achter die optocht aan. Het is niet voor niets dat hij bij Leipzig niet speelde. Het is iemand die wat teweeg kan brengen als hij invalt, met zijn snelheid en zijn werklust, maar of het een speler is die van minuut één het voetbal beheerst zoals Ajax dat wil spelen, daar zet ik mijn vraagtekens bij. Als Overmars de kans krijgt om Bergwijn te halen bij Tottenham dan zal ie het niet laten, denk ik", zegt De Mos.

Tagliafico, Neres en Danilo
Nicolas Tagliafico mag van Ajax in januari vertrekken. De Mos zegt dat de Argentijn 'door de mand' gevallen is. "Ik had ook veel meer verwacht van Danilo en van Neres. Het zijn toch spelers die met veel tamtam gehaald zijn vanuit Brazilië maar niet echt doorbreken. Neres heeft het niet kunnen bevestigen en zijn vriendje Antony is hem zomaar voorbij gelopen."