Van Wonderen praat naar verluidt met Heerenveen: ‘Niet mee bezig, speelt niet’

Van Wonderen praat naar verluidt met Heerenveen: ‘Niet mee bezig, speelt niet’

05-01-2022 22:49 Laatste update: 06-01-2022 07:34
48

Kees van Wonderen en sc Heerenveen zijn met elkaar in gesprek. Althans, dat meldt de Leeuwarder Courant. Van Wonderen gaf onlangs aan na dit seizoen te vertrekken bij Go Ahead Eagles, waardoor hij vrij is om met clubs te praten.

Heerenveen zou het oog op de goed presterende oefenmeester hebben laten vallen. Van Wonderen zou gepolst zijn voor het trainerschap in Friesland, weet de Leeuwarder Courant met zekerheid te zeggen. Doordat Heerenveen nog niet heeft gesproken met Johnny Jansen, ontkent technisch manager Ferry de Haan stellig dat er gesprekken met Van Wonderen gaande zijn.

"We zijn hier niet mee bezig", klinkt het. "Ik wil er verder niets over zeggen, omdat het niet speelt." Volgens LC voelt De Haan zich voor het blok gezet, omdat hij nog in conclaaf moet met Jansen over zijn toekomst. Aangezien er contact is gelegd met een potentiële opvolger, lijkt het aannemelijk dat Jansen aan zijn laatste maanden bezig is in het Abe Lenstra Stadion.

Het is opvallend dat de naam van Van Wonderen klinkt in Friesland. Onlangs gingen de geruchten dat Jon Dahl Tomasson - die vertrokken is bij Malmö FF - benaderd is voor de functie van hoofdtrainer bij Heerenveen.