Manchester United vindt opvolger Woodward, 'Ten Hag betrokken in 'final act''

Manchester United vindt opvolger Woodward, 'Ten Hag betrokken in 'final act''

06-01-2022 13:24 Laatste update: 13:26
59

Het tijdperk Ed Woodward nadert nu daadwerkelijk zijn einde bij Manchester United. De CEO kondigde na het Super League-debacle al zijn afscheid aan en wordt per 1 februari vervangen door Richard Arnold: ondertussen wordt er wel gezocht naar een nieuwe manager en The Times noemt de naam van Erik ten Hag.

Arnold was bij Manchester United al werkzaam geweest als Group Managing Director en neemt binnenkort het stokje over van Woodward. "Ik ben vereerd dat ik deze geweldige club mag gaan leiden en ik ga er alles aan doen om het vertrouwen in mij waar te maken", laat hij weten.

Voordat het zover is, is het volgens The Times nog tijd voor de 'final act' van Woodward, die jarenlang verantwoordelijk is geweest voor het sportieve beleid van Manchester United. Woodward blijft op de achtergrond meehelpen in de zoektocht naar een nieuwe manager, als opvolger van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer en tussenpaus Ralf Rangnick.

Ten Hag werd na het ontslag van de Noor al genoemd, maar de Ajax-trainer bleef op zijn post. De kwaliteitskrant sluit echter niet uit dat het na het seizoen alsnog van een transfer komt. Ten Hag 'fits the bill' en 'is leading the race', klinkt het.