RMC Sport: Zidane gaat overstag en wordt nieuwe trainer van PSG

RMC Sport: Zidane gaat overstag en wordt nieuwe trainer van PSG

07-01-2022 07:55
23

Zinedine Zidane wordt de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain. De Franse topclub heeft de voormalig oefenmeester van Real Madrid ervan overtuigd om aan de slag te gaan in het Parc des Princes, zo meldt RMC Sport.

Volgens Daniel Riolo zal Zidane in juni het stokje overnemen van Mauricio Pochettino. De toonaangevende journalist van de Franse sportzender bracht afgelopen zomer ook als eerste naar buiten dat Lionel Messi de overstap zou maken van FC Barcelona naar PSG.

Pochettino mag het seizoen in principe wel afmaken, maar moet daarna plaatsmaken voor Zidane. Hoewel de Parijzenaars fier aan kop gaan in de Ligue 1, is het achter de schermen enigszins onrustig. Zo schreven Franse media eerder dat onder meer Messi twijfels heeft bij de tactische capaciteiten van zijn landgenoot. 

Zidane krijgt Messi en Neymar onder zijn hoede, maar mogelijk ook Kylian Mbappé. De Franse aanvaller lijkt transfervrij de overstap te maken naar Real Madrid, maar de komst van zijn idool kan hem wellicht op andere gedachten brengen. Volgens RMC Sport is een langer verblijf van Mbappé 'niet uitgesloten'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie