'Mvogo niet blij met situatie bij PSV, terugkeer naar RB Leipzig geen optie'

'Mvogo niet blij met situatie bij PSV, terugkeer naar RB Leipzig geen optie'

07-01-2022 21:30
54

PSV is niet van plan om Yvon Mvogo in januari terug te laten keren naar RB Leipzig. De Zwitserse sluitpost is dit seizoen tweede doelman in Eindhoven achter Joël Drommel, maar maakt desondanks deel uit van de plannen van trainer Roger Schmidt.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. In Zwitserse media werd gesteld dat Mvogo op zoek zou zijn naar een nieuwe uitdaging, omdat hij bij PSV niet de eerste keus onder de lat is. Het is 'geen groot thema' voor PSV, dat Mvogo aan het huurcontract kan houden. De doelman heeft dat contract 'met zijn volle verstand ondertekend'. Mocht er zich een interessante optie voordoen om een nieuwe keeper binnen te halen, dan gaat PSV daar wel naar kijken.

Het klopt wél dat Mvogo niet gelukkig is met zijn huidige situatie in het Philips Stadion, zo weet het Eindhovens Dagblad. Ondanks de bij vlagen grillige optredens van Drommel heeft de Zwitserse sluitpost dit seizoen nauwelijks een kans gekregen. Tijdens de wedstrijd in de KNVB Beker tegen Fortuna Sittard had hij waarschijnlijk wel gespeeld, maar toen was Mvogo ziek.