Berg onthult belangstelling van Ajax: 'Ze waren in mij geïnteresseerd'

Berg onthult belangstelling van Ajax: 'Ze waren in mij geïnteresseerd'

8 januari - 15:28 Laatste update: 16:04
51

Het werd RC Lens, maar het had ook zomaar Ajax kunnen zijn. Patrick Berg maakte deze transferperiode de overstap van het Noorse FK Bodø/Glimt naar het Franse Lens. Ook Ajax zou geïnteresseerd zijn.

Berg, die ook hoog op de lijst stond bij sc Heerenveen, had over interesse niets te klagen. Hij maakte voor een bedrag van ongeveer vier miljoen euro de transfer naar Lens. "Ja, Celtic en Ajax waren allebei in mij geïnteresseerd", zegt Berg nu tegen The Daily Record.

"Ik heb een goed seizoen gedraaid bij mijn oude club. We werden kampioen en ik werd Speler van het Jaar. Ondanks alles voelde ik dat Lens de beste optie voor mij was. Toen ik hoorde van de interesse, maakte ik duidelijk dat er maar één club was waar ik naartoe wilde."

"Ik voelde dat het tijd was voor de volgende stap en vind dat het Franse voetbal en Lens het beste passen bij hoe ik speel. Ik voel me erg welkom. Ik wil nu een bijdrage leveren aan de successen en ontwikkeling van de club. Er zijn hier veel jonge spelers en denk dat de toekomst van de club bruist."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie