'Aan PSV gelinkte Ahmedhodzic moet bijna acht miljoen euro kosten'

'Aan PSV gelinkte Ahmedhodzic moet bijna acht miljoen euro kosten'

8 January - 16:30
148

Anel Ahmedhodzic zou één van de kandidaten zijn om de langdurig absente André Ramalho te vervangen bij PSV. De 22-jarige Bosniër ligt echter nog voor langere tijd vast bij het Zweedse Malmö FF, dat bovendien de hoofdprijs voor hem wenst te incasseren.

Ahmedhodzic wordt al langere tijd gevolgd door onder meer Ajax en PSV, bevestigde zaakwaarnemer en voormalig Ajax-spits Markus Rosenberg voor dit seizoen al. Het Eindhovens Dagblad laat zijn naam ook vallen, maar stelt dat er sprake is van een 'behoorlijk prijskaartje van vele miljoenen'. Het Zweedse medium Fotbollskanalen haakt in op dit nieuws en meldt dat het circa 7,8 miljoen euro zou kosten om het tot eind 2023 doorlopende contract van Ahmedhodzic af te kopen.

PSV meldde vrijdag dat Ramalho de komende maanden niet beschikbaar zal zijn. De Eindhovenaren hebben centraal achterin niet veel smaken, maar het is nog niet duidelijk of ze nog een vervanger gaan halen. Ahmedhodzic moet dus vele miljoenen kosten en rond de veelvuldig genoemde Vitesse-spelers Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi is nog geen beweging ontstaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s