Vitesse is dicht bij aantrekken van 'man van negen miljoen euro'

Vitesse is dicht bij aantrekken van 'man van negen miljoen euro'

9 januari - 16:08 Laatste update: 17:07
68

Vitesse is dicht bij de komst van Adrian Grbic. De club is met Lorient in gesprek over de Oostenrijker en die gesprekken gaan de goede kant op. Vitesse wil Grbic tot het einde van het seizoen huren, vermoedelijk is er geen optie tot koop.

Dat Grbic zaterdag al rond Arnhem werd gespot, was al een overduidelijk signaal dat hij waarschijnlijk naar Vitesse gaat. Lorient wilde graag van Grbic af, omdat het niet geheel tevreden over hem is.

De club betaalde in de zomer van 2020 negen miljoen euro aan Clermont Foot, maar kreeg daar slechts vijf doelpunten in 49 competitiewedstrijden voor terug. Bij Clermont Foot was Grbic wél op stoom: zeventien goals in 26 wedstrijden. Vitesse hoopt Grbic nu een nieuwe kans te geven in de Eredivisie. Er wordt nog gesproken met Lorient, maar bronnen rond Vitesse verzekeren dat de Oostenrijker waarschijnlijk naar de Eredivisie komt. 

Mogelijk doet Vitesse deze transferperiode meer zaken, want de club zou ook Cheikh Niasse van OSC Lille in het vizier hebben. Ook Niasse werd zaterdag rond Arnhem 'gespot' en zou samen met Grbic in een Van der Valk-hotel hebben gezeten, maar in werkelijkheid was hij nog in Lille. Naast Vitesse zijn meer clubs voor Niasse in de race.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie