'NAC Breda haalt gewenste doelpuntenmaker alsnog op bij Feyenoord'

'NAC Breda haalt gewenste doelpuntenmaker alsnog op bij Feyenoord'

12-01-2022 09:55 Laatste update: 10:01
28

Naoufal Bannis maakt het seizoen op huurbasis af bij NAC Breda. Feyenoord heeft alsnog ingestemd met een tijdelijke overgang van de negentienjarige spits naar het Rat Verlegh Stadion, meldt BN DeStem.

Bannis mocht vorige week nog niet vertrekken van de Rotterdammers vanwege een aantal coronabesmettingen. Inmiddels is de selectie van coach Arne Slot weer op peil en mag de aanvaller ervaring opdoen in de Keuken Kampioen Divisie. Bannis moet NAC vooral aan doelpunten helpen. De Parel van het Zuiden staat negende en komt moeizaam tot scoren. 

Bannis begon het Eredivisie-seizoen met een goal voor Feyenoord tegen Willem II (0-4), maar kwam de laatste maanden amper voor in de plannen van Slot. Bij het beloftenteam scoorde hij acht keer in acht wedstrijden. Volgens BN DeStem stond hij ook in de belangstelling van Eredivisie-laagvliegers en clubs uit de 'toplaag' van de Keuken Kampioen Divisie, maar NAC trekt aan het langste eind. Bannis kent trainer Edwin de Graaf nog uit de jeugdopleiding van Feyenoord.