'Twente wil twee vliegen in één klap slaan met nieuw contract voor Zerrouki'

'Twente wil twee vliegen in één klap slaan met nieuw contract voor Zerrouki'

FC Twente is met Ramiz Zerrouki in gesprek over een nieuw contract. De Tukkers willen de 23-jarige middenvelder belonen voor zijn ontwikkeling, maar zien zelf ook voordelen in een nieuwe deal. Dat meldt TC Tubantia.

Zerrouki ligt nog tot medio 2023 vast bij Twente, dat tevens over een optie voor nog een seizoen beschikt. Toch hoopt de Enschedese club de verbintenis open te breken. Twente wil hem belonen voor zijn ontwikkeling in de afgelopen anderhalf jaar én sterk staan in de onderhandelingen met toekomstige vleiers. Zijn goede spel en het feit dat hij een vaste waarde is bij Algerije, maken hem komende zomer tot een interessant transferdoelwit.

Zerrouki neemt momenteel met Algerije deel aan de Afrika Cup. Zodra hij terug is van dat toernooi, worden de gesprekken hervat, weet TC Tubantia. Zerrouki kwam in 2016 over uit de jeugd van Ajax en veranderde van een technische vaardige middenvelder in een balafpakker. "Ik ben in mijn spel een stuk volwassener geworden", liet hij al eens weten. Hij viel in de eerste seizoenshelft op met twee wonderschone doelpunten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s