Update: Mino Raiola komt met geruststellend bericht na zorgwekkende verhalen

Update: Mino Raiola komt met geruststellend bericht na zorgwekkende verhalen

12-01-2022 17:16 Laatste update: 17:14
75

Mino Raiola is woensdag opgenomen in een ziekenhuis in Milaan, waar hij met spoed is geopereerd. Dat melden Italiaanse media, waaronder La Gazzetta dello Sport.

Wat er precies aan de hand is met de beroemde zaakwaarnemer, is niet duidelijk. Wel moet hij ter observatie in het San Raffaele-ziekenhuis blijven. Ook de Italiaanse journalist Tancredi Palmeri schrijft dat Raiola met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht en dat hij onder strikte observatie staat. La Gazzetta dello Sport rept van 'delicate uren' voor de 54-jarige Nederlander van Italiaanse komaf.

Raiola is de belangenbehartiger van topvoetballers als Matthijs de Ligt, Erling Haaland, Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic. De verwachting is dat in de komende uren meer duidelijk wordt over zijn gezondheidssituatie.

Update: Geen paniek: het gaat goed met Mino Raiola. De zaakwaarnemer uit Haarlem laat via sociale media weten dat de operatie gepland was en er dus geen sprake is van spoed. 'Mino Raiola ondergaat gewone medische controles die een verdoving vereisen. Alles is gepland en dus er is geen sprake van een spoedoperatie.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie