'Zahavi keert vanwege privé-problemen waarschijnlijk niet meer terug bij PSV'

'Zahavi keert vanwege privé-problemen waarschijnlijk niet meer terug bij PSV'

13-01-2022 09:47
302

Eran Zahavi zal waarschijnlijk niet meer voor PSV gaan spelen. Bronnen rondom de Israëlische spits zeggen tegen De Telegraaf dat zijn vrouw niet meer terug naar Nederland wil.

Zahavi, die op dit moment herstelt van een blessure en eind januari weer zou kunnen spelen, heeft een contract tot het einde van het seizoen. De kans is volgens de ochtendkrant echter groot dat hij niet meer gaat spelen voor PSV. De club heeft al bevestigd dat Zahavi deze week te kennen heeft gegeven dat er privéproblemen zijn.

Dat heeft allemaal te maken met de twee inbraken in korte tijd in zijn woning in Amsterdam. Half december was hij met zijn gezin in het buitenland toen indringers het huis binnendrongen, maar in mei waren zijn vrouw en kinderen wel thuis. Zij werden toen op gewelddadige wijze overvallen en dat zit vooral de vrouw van de spits nog altijd niet lekker.

Afgelopen weekend keerde de familie namelijk terug in het Amsterdamse huis van Zahavi, maar de vrouw van de PSV'er voelde zich naar verluidt niet meer veilig en wil per se terugkeren naar Israël. Familieman Zahavi wil niet gescheiden worden van zijn gezin en is nu met PSV in overleg over zijn situatie. De club hoopt hem te kunnen behouden en heeft een verhuizing naar Eindhoven aangeboden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s