'Feyenoord krijgt concurrentie van Dortmund in transferstrijd om United-aanvaller'

'Feyenoord krijgt concurrentie van Dortmund in transferstrijd om United-aanvaller'

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 10:51do 13-01-2022 om 10:51

Feyenoord heeft serieuze concurrentie in de strijd om Amad Diallo. De vleugelaanvaller van Manchester United staat op de nominatie om verhuurd te worden en de Rotterdammers zijn geïnteresseerd, maar moeten dan wel af zien te rekenen met Borussia Dortmund.

Sky Deutschland meldt namelijk dat BVB serieus werk wil maken van de komst van de Ivoriaan. Dat zou een tegenvaller zijn voor Feyenoord, dat al een tijdje achter Diallo aan zit en hem in de zomer al wilde huren van Man United. Dat ging toen vanwege een opgelopen trainingsblessure niet door.

Frank Arnesen, technisch directeur van de Stadionclub, schakelde en haalde Reïss Nelson binnen. Toch betekende dat niet dat de interesse in Diallo weg was, want Feyenoord hoopte in januari alsnog zaken te kunnen doen. Met Dortmund dat zich in de transferstrijd mengt, lijkt die kans een stuk kleiner te zijn geworden. Diverse clubs uit de Engelse Championship zijn ook geïnteresseerd.

Diallo is een rechtsbuiten die in januari 2021 voor ruim 21 miljoen euro door United werd overgenomen van Atalanta. Doorbreken op Old Trafford lukte nog niet, maar The Mancunians zien wel potentieel in de Ivoriaan. Daarom willen ze hem graag verhuren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws