Gravenberch: 'Tadic was pissig, dan moet ik geen smile op mijn gezicht hebben'

Gravenberch: 'Tadic was pissig, dan moet ik geen smile op mijn gezicht hebben'

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 15:29do 13-01-2022 om 15:29

Ryan Gravenberch is zich er steeds beter van bewust dat zijn uitstraling op tv verkeerd over kan komen. Zo was de talentvolle middenvelder van Ajax na afloop van het met 1-2 verloren thuisduel met AZ erg vrolijk en dat kwam hem op veel kritiek van Ajacieden te staan.

Na de wedstrijd stond Gravenberch de media met een lach te woord, terwijl ploeggenoten een hele slechte dag hadden. "Dusan Tadic was na AZ-thuis echt zichtbaar pissig", zegt hij tegen Ajax Life. "Ik moet op zulke momenten geen smile op mijn gezicht hebben. Lastig, want ik ben een vrolijk persoon, maar dat is gewoon niet slim. Ik had het zelf niet door, maar mijn vader en moeder zeiden het thuis ook tegen me. Toen ik het terugkeek dacht ik: och, dom!"

Fans van Ajax waren daar niet blij mee en leverden de nodige kritiek. Daar kan de jonge spelmaker wel steeds beter mee omgaan. "In het begin had ik daar meer moeite mee en ging ik er echt over nadenken. Nu denk ik meer: laat ze maar praten. Heel af en toe word ik op straat aangesproken, bijvoorbeeld na de wedstrijd tegen Dortmund. Dan zeggen ze dat ik had moeten scoren. Dan zeg ik dat ze gelijk hebben, maar dat ik er niks meer aan kan veranderen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws