ADO-spelers geven uitleg: 'Jammer dat het gelekt is, maar we zijn geen geldwolven'

ADO-spelers geven uitleg: 'Jammer dat het gelekt is, maar we zijn geen geldwolven'

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 16:32do 13-01-2022 om 16:32

De spelers van ADO Den Haag hebben bij monde van aanvoerder Boy Kemper (foto boven) gereageerd op de onrust die is ontstaan. Ze zouden in staking willen gaan omdat er volgens hen geen goede afspraken zijn gemaakt over premies.

Donderdag kwamen de spelers van ADO even het trainingsveld op, maar verdwenen ze na een warming-up en een rondo alweer. Kemper stond vervolgens Omroep West te woord. "Wij, de spelersraad, hebben meerdere keren gezeten met de directie", legt hij uit. "Er is een verschil van inzicht over de premies. Wij worden nu weggezet als geldwolven. Dat zijn wij niet."

Het gaat de spelers van de Residentieclub namelijk niet alleen maar om financiële afspraken. "Het lijkt erop dat het een geldkwestie is, maar dat klopt niet helemaal. Er zijn afspraken gemaakt met ons, die worden niet nagekomen."

Geluiden dat de wedstrijd van komend weekend tegen TOP Oss in gevaar komt, zijn volgens Kemper onwaar. "De wedstrijd staat niet op losse schroeven, daar kan ik duidelijk over zijn. Zaterdag van Oss winnen maakt ons statement alleen nog maar sterker. Het is een meningsverschil, niks meer en niks minder. Het is jammer dat het gelekt is naar de pers en dat het groter is gemaakt dan het is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws