Druk blijft aanhouden voor Bosz bij Olympique Lyon: 'Ik denk nog steeds aan hem'

Druk blijft aanhouden voor Bosz bij Olympique Lyon: 'Ik denk nog steeds aan hem'

13-01-2022 17:29 Laatste update: 18:10
22

Hoewel Peter Bosz met Olympique Lyon veelbelovend aan het nieuwe jaar is begonnen, blijft de druk op zijn positie groot. Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas geeft de Nederlandse oefenmeester tot het einde van februari om het bestuur te overtuigen. 

De Franse ploeg opende 2022 afgelopen weekend met een 1-1 gelijkspel tegen Paris Saint-Germain. Aulas is hoopvol en geeft Bosz zijn steun, al moet Lyon met een huidige elfde plek in de competitie op korte termijn de weg omhoog inzetten. "Het is zwaar. Maar de resultaten zijn niet zoals ze horen te zijn. We zeiden dat we met hem doorgaan tot eind februari om te zien wat er gebeurt", zegt Aulas, die bij zijn standpunt blijft, in gesprek met Europe1. "Maar naar mijn idee gaan we niet in gevaar komen. We zullen niet gek gaan doen."

Toch laat Aulas doorschemeren al een vervanger voor Bosz op het oog te hebben. Laurent Blanc staat namelijk hoog op het lijstje van de Lyon-voorzitter. "Ja, ik denk nog steeds aan hem", geeft hij toe. "Hij heeft een ongelooflijke ervaring. Je weet maar nooit."