Diario SPORT: Barça wil Memphis betrekken in nieuw Morata-plan

Diario SPORT: Barça wil Memphis betrekken in nieuw Morata-plan

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 22:19do 13-01-2022 om 22:19

Het volgende hoofdstuk in de jacht van FC Barcelona op de handtekening van Álvaro Morata. De club denkt er serieus over na om Memphis Depay te betrekken in een ruildeal. De plannen staan nog in de kinderschoenen, maar volgens Diario SPORT wil Juventus de Nederlander heel graag inlijven.

Juventus huurt Morata dit seizoen van Atlético Madrid, maar zou al besloten hebben om de koopoptie na dit seizoen niet te lichten. De Oude Dame wil echter alleen meewerken aan een tussentijds vertrek van de Spaanse spits wanneer het zelf een aanvaller aan de selectie toe kan voegen. Memphis zou die aanwinst kunnen zijn. Juventus is op zoek naar een vervanger van Federico Chiesa, die dit seizoen niet meer in actie komt vanwege een knieblessure.

Bij Barcelona zullen er nog een aantal spelers moeten vertrekken om ruimte te kunnen maken om Morata in te schrijven, mocht er een deal gesloten worden met Juventus. Het betrekken van Memphis in de gesprekken over een transfer zou Barcelona ruimte opleveren in het salarisbudget. Daarnaast wil de Spaanse grootmacht Samuel Umtiti nog voor het einde van deze transferperiode van de hand doen.

SPORT benadrukt dat een mogelijke ruildeal tussen Juventus en Barcelona nog in de kinderschoenen staat. Naar verwachting gaan de clubs de komende dagen met elkaar om tafel om tot een mogelijke deal te komen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws