Update: 'Feyenoord drukt razendsnel door en begroet Amerikaan woensdag al'

Update: 'Feyenoord drukt razendsnel door en begroet Amerikaan woensdag al'

Gepubliceerd: vrijdag 14 januari 2022 om 12:47vr 14-01-2022 om 12:47

Feyenoord verhuurde met Franco Antonucci, Aliou Baldé, Naoufal Bannis, Christian Conteh en Mark Diemers al vijf spelers, maar lijkt nu ook druk bezig met zijn eerste winterse nieuwkomer. Volgens Voetbal International en 1908.nl moet de Amerikaan Cole Bassett overkomen.

De twintigjarige middenvelder komt uit voor Colorado Rapids en heeft zijn debuut voor het Amerikaanse nationale elftal al gemaakt. Volgens VI en 1908.nl heeft Feyenoord al aangeklopt in Colorado. Bassett moet voor anderhalf jaar gehuurd worden van zijn werkgever, inclusief optie tot koop. Of de deal deze maand nog rond komt, is nog afwachten.

Of Bassett gezien wordt als een directe versterking of dat hij eerste de tijd krijgt om te acclimatiseren, zal ook nog moeten blijken. De ploeg van Arne Slot zit met Orkun Kökcü, Jens Toornstra, Fredrik Aursnes, de overbodige João Teixeira en de jonge Lennard Hartjes en Antoni Milambo nog niet druk in de middenvelders.

Update: Feyenoord heeft razendsnel doorgedrukt en heeft Bassett binnen, meldt VI. De Amerikaan zal woensdag zelfs al voet op Rotterdamse bodem zetten en wordt de eerste winteraanwinst. Lange tijd leek het erop dat dit Riechedly Bazoer zou worden, maar die transfer lijkt van de baan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws