Bazoer ligt niet wakker van Vitesse-eisen: 'Heb helemaal niks over ze te zeggen'

Bazoer ligt niet wakker van Vitesse-eisen: 'Heb helemaal niks over ze te zeggen'

14-01-2022 14:41
67

Riechedly Bazoer hoopt dat hij zaterdagavond gewoon in de basis staat bij Vitesse, als de Arnhemmers op bezoek gaan bij Feyenoord. Het gaat de laatste dagen veel over een mogelijke transfer van de verdediger annex middenvelder naar de Stadionclub, maar dat is voor hemzelf geen enkel probleem.

Feyenoord hoopte Bazoer deze maand weg te kapen bij Vitesse. Dat lijkt echter niet te lukken: volgens de laatste berichten is een wintertransfer uitgesloten. Pikant genoeg speelt Bazoer komend weekend met Vitesse tegen Feyenoord, in De Kuip. "Iedereen weet dat ik een positief gesprek had met Feyenoord", vertelt de Oranje-international bij Omroep Gelderland. "Ik probeer me er zo min mogelijk op te focussen, ik heb nog een contract bij Vitesse. Ik voel me gelukkig hier."

Kan Bazoer door alle geruchten wel in actie komen tegen Feyenoord? "Ik wil elke wedstrijd spelen, als de trainer me opstelt geef ik altijd honderd procent", is hij stellig. "Ik hoop dat ik ga spelen morgen. Of ik dat met volledige focus zou kunnen doen? Absoluut. Kijk, ik heb gewoon een contract dat ik moet respecteren en ik voel me goed. Ik ga gewoon honderd procent geven."

Het is geen geheim dat Vitesse een relatief hoge transfersom wil ontvangen, als het Bazoer in deze transferperiode laat gaan. Daar heeft de geboren Utrechter geen moeite mee. "Ik heb natuurlijk wel het een en ander meegekregen. Maar ik heb een contract hier, dus ik heb helemaal niks te zeggen over Vitesse."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie