'Details van Feyenoord-move Walemark bekend: Feyenoord betaalt miljoenen'

'Details van Feyenoord-move Walemark bekend: Feyenoord betaalt miljoenen'

14-01-2022 20:43
274

De details van de Feyenoord-move van Patrik Walemark zijn bekend. Feyenoord Transfermarkt weet dat de Stadionclub een transfersom van 3,25 miljoen euro betaalt voor de buitenspeler, wat doormiddel van bonussen nog kan oplopen tot 4,25 miljoen.

Eerder op vrijdag werd bekend dat Feyenoord een akkoord heeft bereikt met BK Häcken, de werkgever van Walemark, over een transfer. Er werd al gerept over een transfersom van tussen de drie en vier miljoen. Feyenoord Transfermarkt komt nu met meer details. Het normaliter goed ingevoerde Twitter-account meldt dat Feyenoord 3,25 miljoen euro gaat betalen. Dat bedrag kan nog hoger uitvallen door bonussen.

Daarnaast heeft Häcken ook een doorverkooppercentage bedongen. Als Feyenoord besluit om Walemark van de hand te doen, dan heeft de Zweedse ploeg recht op vijftien procent van de transfersom.

Walemark is een rechtsbuiten die ook als aanvallende middenvelder kan spelen. Vorig seizoen was de Zweedse jeugdinternational goed voor negen goals en acht assists in 29 competitieduels. Het nieuwe seizoen is pas net onderweg. Daarin speelde Walemark één duel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie